ОБЩИ УСЛОВИЯ -СЛОН-БАЛОН

Настоящите Общи условия и правила уреждат взаимоотношенията между Слон-Балон ЕООД, наричан по-долу animatoriplovdiv.com от една страна и посетителите и Потребители на електронен магазин, намиращ се на интернет адрес (домейн) http://www.animatoriplovdiv.com (наричан за краткост Сайт) от другата страна.

Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон разположени на страниците на animatoriplovdiv.com (с изключение на линка към настроящите Общи условия) Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Слон-Балон ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес за контакти:

гр. Пловдив, жк. Тракия бл 186 вх Б ет 6

Номер по Булстат: 204254261

Поверителност на личните данни

Личните данни, получени на animatoriplovdiv.com, ще бъдат използвани единствено и само с цел обслужване на Потребителите, включващо приемане и изпълнение на поръчки и връзка с Потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Регистрация

animatoriplovdiv.com дава възможност на посетителите да разгледат и закупят стоките и услугите, предлагани в Сайта.

Сайтът може да бъде разглеждан от Потребителите свободно без да е необходима регистрация. Регистрацията не е задължителна, за да могат да се ползват предлаганите услуги и да се извършват покупки чрез Сайта.

Ако се регистрира Потребителят ще има достъп до своя профил, от където може да следи статуса на своята поръчка и списъка с желани продукти. Ако имате регистрация не е нужно да въвеждате данни за доставка при всяка отделна поръчка.

Поръчка

Поръчките се приемат на Сайта 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. За да се генерира поръчка през Сайта, не е задължително да регистрирате потребителски профил.

Всеки избран продукт се слага в кошницата. Преди потвърждаване на поръчката Потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството и информацията си и след това да я потвърди. Всички цени са в български лева с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

Избира се начин на плащане и след потвърждаване на поръчката Потребителят се задължава да заплати крайната цена.

Поръчките се смятат за успешно завършени и обвързващи само след успешно потвърждение чрез избор на наложен платеж.

Статусът на поръчката може да се следи в реално време през потребителския профил.

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:

  • Липса на наличност на поръчаната стока;
  • Неуспешно плащане от страна на Потребителя;
  • Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.
  • com си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява Потребителя за отказа си и причината за него.

Начини на плащане

Наложен платеж (плащане при доставка): При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Доставка и проследяване

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес. Ако желаете поръчката Ви да бъде изпратена с друга куриерска фирма или чрез Български пощи, моля свържете се с нас преди да пуснете поръчката си.

Цените за доставка са:

4.50 лв. до избран от Вас офис на Еконт Експрес

6.30 лв. до точен адрес

За всички поръчки над 50 лв. доставката с куриерска фирма Еконт Експрес е безплатна до адрес или офис.

Потвърждение на поръчката по телефона очаквайте до 2 работни дни ,доставката с курерска фирма Еконт Експрес отнема 1 работен ден,след потвърждение. В случай, че желаете поръчката Ви да бъде доставена в събота или на друг официален празник (според работното време на Еконт Експрес) се свържете с нас предварително.

При доставка до офис може да вземете пратката си от посочения офис в работното му време.

След като обработката на поръчката в личния си профил всеки потребител може да получи номер за проследяване на пратката си.

За улезнение можете да се възползвате от виртуалния офис на Еконт:

Отказ от поръчка и връщане на стока

След получаване на поръчката си Потребителят има право да се откаже и да върне закупените стоки в срок от 7 работни дни без да дължи обезщетение или неустойка, както и без да представи причина за връщането.

  • Потребителят е длъжен да съхранява закупените стоки, тяхното качество и безопасност.
  • Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е употребявана и да не е нарушено качество и цялостта на стоката и опаковката.
  • Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на клиента.
  • В случай, че стоката не отговаря на характеристиките, посочени в Сайта, то разходите по връщането са за сметка на търговеца.

В срок от 30 дни се възстановява пълната сума за закупените стоки на купувача.